Menü

Termékkategóriák
Logo2024
Termékkategóriák

Regisztráció

Kártyaszám ellenőrzése

A regisztrációhoz webshop hozzáféréssel rendelkező, aktív METRO kártyára van szükség. Kérjük, adja meg a kártyán szereplő számot a regisztrációs folyamat elindításához!

Kérjük, írja be a METRO kártya hátoldalán szereplő 22 számjegyet!

Még nincs METRO kártyám
Spinner

Tisztelt Látogató!

Köszönjük érdeklődést webáruházunk iránt. Ahhoz, hogy a METRO szolgáltatásait igénybe tudja venni, elengedhetetlen a vásárlói kártya kiváltása.

Az online felületen történő vásárlás feltételeit a webáruház ÁSZF-je tartalmazza. A kártya kiváltása nem feltételezi automatikusan a webáruház használatára való jogosultságot.

Tudomásul veszem

Személyes profil létrehozása

Kérjük, adja meg a kapcsolattartáshoz szükséges személyes adatokat.

Kérjük, adja meg vezeték- és keresztnevét.

Ezen a számon fogjuk keresni, ha valamilyen okból egyeztetésre lenne szükség.

Ezzel az email címmel léphet be webáruházunkba.

A jelszó erőssége:

A jelszónak legalább 6 karakterből kell állnia.

Kérjük írja be újra a belépéshez választott jelszót.

Nyilatkozatok és aktiválás

Ellenőrizze a megadott adatokat és ha mindent rendben talál, a nyilatkozat elfogadása után aktiválja regisztrációját!

Nyilatkozatok

A Vásárló hozzájárul ahhoz, hogy a METRO-nak szolgáltatott adatokat (email címét), a METRO üzleti kapcsolat fenntartása érdekében kezelje, különös tekintettel a Vásárlók tájékoztatására szolgáló aktuális METRO ajánlatokra, amelyeket a METRO Kereskedelmi Kft a Vásárló által rendelkezésére bocsátott elektronikus elérhetőségeken keresztül juttathat el a Vásárlóhoz.
A Vásárló jogosult az üzleti ajánlatok részére történő kiküldését megtiltani. Leiratkozási szándékát a Vásárló írásban a Központi Ügyfélszolgálatunkon jelezheti. Központi ügyfélszolgálatunk részletes elérhetőségei a kapcsolatok menüpont alatt találhatók. E-mail: info@metro.co.hu, fax: +36-1/414/1288)
A Vásárló hozzájárul ahhoz is, hogy az adatkezelés keretében a METRO az adatokat a düsseldorfi központja részére megküldje. A METRO az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli.